Силнички са тия елфи...

Всичко относно играта, нейните правила и стратегии

Moderator: Essence Team

Post Reply
User avatar
Amaranth
Posts: 7
Joined: Thu Feb 14, 2013 7:33 am
In-game user name:

Силнички са тия елфи...

Post by Amaranth » Thu Feb 14, 2013 7:41 am

... или поне когато играя срещу компютъра (главно в кампанията). Един дуел с елф продължава понякога по един час, гадината ми точи ЖТ малко по малко, а в същото време използва уникални карти за регенерация. Знам, че това е типично елфско, ама ги прави почти непобедими. :mrgreen: Ако се случи да играя срещу човек или орк, почти нямам проблеми, дори да са по - високо ниво от моето 8-)

И още нещо - без да съм смятал много, се чудя възможно ли е това http://prikachi.com/images/226/5868226H.png (цели 190 енергия и +11 регенарация)?
Image

Essence Team
Posts: 132
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:05 pm
In-game user name:

Re: Силнички са тия елфи...

Post by Essence Team » Thu Feb 14, 2013 7:57 am

Здрасти, отговарям ти по ред на въпросите:
1) Противниците в кампанията са с фиксирано ниво, за разлика от ботът в игралната зона (който винаги е до 2 нива по-висок или по-нисък герой от твоя). В кампанията всички куест противници са с фиксирани нива и параметри. Например босът на всяка от расите е 50-ти левъл и всеки от тях е доста злобен :) особено за 20-ти левъл герой - ще трябва още да поиграеш, за да се изправиш срещу тях.
2) Срещу елфите, особено ако имат много регенерация и много се лекуват, цаката е да натрупаш много силни атакуващи карти в ръката си и да се налееш внезапно, опитвайки се да го изгърбиш в 2-3 хода. Ако в даден ход например той има 30 кръв и регенерация ако ще и 1000, ако ти му налееш 30 (и нагоре) демидж успешно (т.е. изваждайки хипотетични негови защити и блокове) ще го убиеш, т.е. той няма да може да се излекува. Калкулацията на щетите се случва преди калкулацията на лекуването. Ако се сблъскаш с Елф с много регенерация, не го оставяй да си разиграва коня и да проточва битката, опитай се да го пречупиш в по-малко ходове (защото при по-продължителна битка той започва чисто математически много да намазва от регенерацията си).
3) Имай предвид, че героят, който си избрал (Скитникът), е най-слабият герой в началото, но после като натрупа нива към 40-50-то ниво, става нечовек - особено срещу орка. Елфа обаче дори и при високи нива ще ти е малко тегав противник. В общи линии така сме го замислили - Елфа леко доминира Скитника, който леко доминира Орка, който леко доминира Елфа - като камък - ножица - хартия.
4) Възможно е 190 енергия и +11 регенерация. Имай предвид обаче, че цената на енергията на картите на елфа е най-висока, после е на скитника и най-евтини (откъм енергия) са картие на орка. Съответно при вдигане на ниво, количеството вдигната енергия от 1 стат при трите героя е различно. Един читав елф би трябвало да има около 180-200 енергия, за да може спокойно да играе всякакви карти.

User avatar
Amaranth
Posts: 7
Joined: Thu Feb 14, 2013 7:33 am
In-game user name:

Re: Силнички са тия елфи...

Post by Amaranth » Thu Feb 14, 2013 8:08 am

Ехаа, не очаквах толкова бърз и подробен отговор. Още не бях излязъл от форума.
Благодаря за инфото, беше бая полезно. Аз по принцип играя от доста време или по - точно имам акаунт от доста време, но за съжаление рядко влизам. Преди ви пишех само във фейсбук от време на време.
Сега ще използвам момента да ви поздравя за сайта и особено за перфектния форум. Успех и благодаря още веднъж :)
Image

Essence Team
Posts: 132
Joined: Tue Jan 15, 2013 5:05 pm
In-game user name:

Re: Силнички са тия елфи...

Post by Essence Team » Thu Feb 14, 2013 8:50 am

Радваме се да помогнем! Пиши тука или във формата за обратна връзка или във Facebook - винаги като имаш въпроси и питания. Много сме натоварени и още нямаме време да вкараме подробен FAQ и How to Play и на български (подобно на този на английски), но по-натам и такова нещо ще направим.
Благодарим за добрите думи и се радваме че играеш :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests